E posibil ca aceasta moda sa fi fost consecinta unei dorinte de recuperare a hainelor rupte in lupta, dar ea a devenit expresia unei fantezii personale si a trecut si in costumul civil. Rochii de seara lungi e pare ca designerilor le-au lipsit stralucirile metalice ale anilor `80, asa ca daca aveti mame sau bunici strangatoare, mai bine le-ati verifica garderobele. Pe coafura, egiptenii purtau un con de grasime parfumata care raspandea un miros placut. Femeia sezonului 2009/2010 este mai imbracata ca niciodata. Ne aflam aici in fata unei limite care justifica reprosul facut atat de des modei, acela de a fi frivola, scandaloasa, caci ea dadea impresia ca abandoneaza din ce in ce mai mult preocuparea pentru armonia estetica ce apare in marile ei reusite. Si-a elaborat rapid propriul stil, propunand clientelei sale, formata din femei avide dupa noutati, rochii de un tip absolut inedit. Daca banii si puterea lor si-au schimbat stapanii, haute couture ramane o industrie prospera, gasindu-si cliente in straturile noii societati.

Cristobal BalenciagaChanel, legenda continua!De curand s-a implinit un secol de cand numele Chanel desemneaza excelenta in moda. Rochii de seara lungi De fapt, o noua functie pe firmamentul modei. Nu poate fi uitata enorma palarie de fetru ce striveste capul al lui Giovanni Amolfini, negustorul italian care poarta in portretul sau realizat de van Eyck un acoperamant din velur violet, dublat cu zibe- lina de Rusia. Putem spune chiar ca textilele au fost studiate mai ni1 decat costumele, datorita muzeelor fondate in orasele care traiesc din industfia textila. Este de preferat ca trenciul sa fie intr-o singura culoare pentru a nu-ti evidentia partile pe care tu vrei sa le ascunzi. Umerii pourpoint-uhxi se maresc, gulerele patrate cresc, manecile devin bufante, pantofii mari, in forma de picior de urs, inlocuiesc pantofii pou- laines (legenda spune ca acesti pantofi imensi au aparut datorita faptului ca Charles al XlII-lea ar fi avut sase degete la picior, ceea ce nu este adevarat). In paralel, a continuat sa lucreze pentru Chloe pana in 1992, si din 1984 se ocupa de linia proprie, care ii poarta si numele.

Julia Roberts - anii '90Pentru Julia Roberts, nimic din copilaria obisnuita, petrecuta in oraselul natal Smyrna din Georgia, nu prevestea ca avea sa devina frumusica Hollywoodului. Rochii de seara lungi Pantofii trebuie menajati, doar sunt Prada!O natie de vedeteToata lumea vrea sa devina vedeta. Unul dintre principalele indicii privind rolul fiecaruia este reprezentat de forma hainelor si a accesoriilor. Desenele geometrice viu colorate, care ies foarte bine in evidenta pe fondul negru, atrag orice privire Ciorapii negri pana la genunchi si gluga voluminoasa a pulovarului larg gen pelerina, te vor invalui in mister, facandu-i pe cei din jur Stilul scolaritei rebele iti va da un plus de buna dispozitie, Rochia neagra in combinatie cu pulovarul din lana pe aceeasi culoare, iti vor crea o imagine impunatoare si sofisticata in acelasi timp. Daca ai un par drept de lungime medie, nu trebuie decat sa-l ondulezi putin la varfuri si astfel obtii o coafura de petrecere. Ghetele sport se poara in concediu, la cumparaturui, la o iesire In general cizmele cu talpa joasa sunt cel mai purtat articol de incaltaminte in acest sezon pentru ca sunt calduroase, comode si pot fi purtate atat cu fuste, cat si cu pantaloni. Pentru prima data in viata am ajuns sa ne certam dintr-un lucru.

Rochii de seara lungi

Curajul aproape nebunesc si incontestabilul spirit artistic, dublate de o clarviziune cum lumea modei inca nu cunoscuse, au scris viitorul tinerei avangardiste. Intra pe acest site Pump up the volume!Scurt sau lung, in anii '60 parul avea neaparat volum. Mai mult, atunci cand este imbracat in kesa, calugarul nu poate bea alcool sau merge la toaleta. Rochii de seara lungi Pop Cultureinceputul anilor '80, deceniul exceselor, aduce ca noutate tricoul termocromatic. Numarul femeilor ce doresc sa fie la moda si au mijloace pentru aceasta a crescut destul de mult.

Accentul se pune pe hainele lungi sau bluzele care acopera o mare parte a corpului confectionate din lana. Rochii de seara lungi in 1987 a aparut si varianta pentru barbati a acestui parfum. O fustita scurta asortata cu o pereche de colanti negri si ghete sau cizme (insa neaparat cu toc!) si o bluza colorata, pantaloni trei sferturi purtati cu un top indraznet, combinatiile sunt limitate cu ce sa ma imbrac de revelionRochii de revelion si accesorii Daca ai deja rezervata o masa la un restaurant, atunci tinuta ta trebuie sa fie eleganta. Cavalerii purtau un pourpoint si niste chausses bufanti. in 1883 s-a folosit pentru prima oara termenul de matase artificiala, dar fibra respectiva era prea inflamabila, deci periculoasa. Se vor purta foarte mult rochiile in imprimeuri in culori tari, extrem de feminine, insa si culorile pale, in haine impodobite discret cu Pe principiul more is less , moda 2013 se preconizeaza in viziunea lui Marco de Vincenzo putin terna, insa nu lipsita de pitoresc. Prefectul politiei, DuboisAbia din 1909 femeia a fost autorizata in mod oficial sa poarte pantaloni atunci cand iesea la plimbare cu bicicleta sau pentru calarie. Alege bluzele albe tip victorian asortate cu De unde ne-am inspirat: din colectiile toamna/iarna Giorgio Armani, Moda iarna 2006/2007: Nu ti se potrivesc deloc aceste culori? Alege Movul este in top in acest sezon. (in sezonul primavara vara al anului 1994 camasa chic a occidentalilor era camasa chinezeasca, ce a ajuns din orezarii direct la hotelul Ritz.

Rochii de seara lungi

O parizianca deschisa la nedreptatile si schimbarile ce se petreceau in epoca sa, Bardot devine o imagine-cult a miscarii hippie frantuzesti. Textul original Le purtau toate clasele sociale, calitatea lor depinzand, bineinteles, de posibilitatile fiecaruia. Rochii de seara lungi Matasea naturala este formata din fire lungi de pana la 1000 de metri, pe cand celelalte fibre textile nu depasesc cativa centimetri. Sper ca nu te numeri printre persoanele care nu au incaltaminte cu talpa groasa sau cu toc! In caz ca nu stiai, talpa si tocurile sunt cele mai hot tendinte ale sezonului primavara-vara 2009. Totusi, chiar daca in timpul Imperiului Otoman turbanul era purtat de fiecare in functie de importanta si de rangul sau, astazi e rezervat mai degraba imamului si doar foarte putini credinciosi il mai poarta. Regele a murit, traiasca regina!in 1895, cand vizionarul Daniel Swarovski s-a mutat din Cehia in satucul austriac Wattens, pentru a-si dedica timpul noii sale descoperiri, o masina revolutionara de taiat si slefuit cristale, nimeni n-ar fi crezut ca numele sau va deveni cunoscut in toata lumea si ca in aproximativ 100 de ani Swarovski va insemna o afacere de familie, intinsa pe cinci generatii, cu 20000 de mii de angajati, prezenta in 120 de tari si cu un profit anual de miliarde de euro. Din Fratelli Prada mai ramasese doar baza: gustul pentru lux, de data aceasta un lux rafinat, discret, si atentia acordata materialelor, finisajelor si calitatii. Uniforma clasei burgheze, care domina pe atunci societatea, afecta o austeritate oarecum ipocrita. haine cu nasturi mari si ghete - Daca ai in jur de 40 de ani, alege.

Rochii de seara lungi

Hainele stramte, transparente, lucioase, fustele scurte, topurile fara maneci, pantalonii prea Se spune ca a sti sa te imbraci este o adevarata arta, si foarte probabil persoana care a emis acesata parere se referea la talentul de a ne imbraca astfel incat sa ne punem in valoare partile corpului de care suntem incantate, respectiv sa le camuflam pe celelalte. Peste tot, in saloanele de coafura, femeile cereau sa arate ca ea, astfel ca tunsoarea a ajuns foarte curand sa ii poarte numele. Fiind comoda, neajustata, lasa o mare libertate de miscare si, prin simplitatea formei, era destul de economica. Rochii de seara lungi Vei trai aceste sentimente numai daca te vei simti bine si Poti purta si o rochie din atlas dar trebuie sa te asiguri ca nu este fixa pe corpul tau.




Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    No Archives

    Categories

    All